Wednesday, July 14, 2010

Taekwondo Competition

  • Weekend lepas, 10 Jul 2010, aiman ada masuk taekwondo competition kat KL. Ianya adalah closed compettion among Smart Taekwondo Students. Pagi-pagi lagi dah bangun sebab nak kena bertolak naik bas dari SK jalan 4 pukul 7 pagi
  • Mak & Bapak dia tak gi...kesian aiman...sebab banyak benda nak kena buat weekend tu...macam2 lah..beli barang keperluan rumah dll. kita orang expect dia boleh balik pukul 2 petang..
  • Bila petang pukul 4 pm tak ada khabar berita lagi...cubalah call instructor dia...katanya kejap lagi habis,,lebih kurag setengah jam lagi...kita orang pun oklah
  • Tapi pukul 7 tak balik lagi...mama dia dah mula menangis kat rumah...heh heh..takut kena culik...lepas tu call cikgu dia...katanya masih kat dewan tournament lagi...sebab ramai budak jalan 4 masuk final...ok lah ...tunggu lagi
  • akhirnya cikgu dia talipon, bertolak dari kl pukul 8 malam...tunggu punya tunggu...kul 9 malam baru sampai
  • Sampai2 je aiman sempoi je...tak de hal pun...lepas tu tunjuk dua medal dia menang 1) gold medal untuk pattern (benda ni buat in group) 2) bronze medal untuk sparring 
  • tengok la medal dia ni... 
  •  

1 comment:

  1. eewwaaahhh~~ powerla aiman..;) xde gmba len ke???

    ReplyDelete